Home » Generelt » Holde dit kredithistorie rent. Fjerne en negativ kredit Record fra kredit rapport

Holde dit kredithistorie rent. Fjerne en negativ kredit Record fra kredit rapport

De tre store kredit-bureauer, Experian, Equifax og Trans Union er ens og har en “Credit Score”, som er oprettet fra kredit rapportdata forelægges Dem om dig.
Men meget ofte din kredit rapport indeholder unøjagtige, forkerte eller ufuldstændige oplysninger (kredit poster).
I denne situation skal du udarbejde og sende breve til hver af kredit-bureauer. Også læse din kredit rettigheder ved at stifte bekendtskab dig med Fair Credit Reporting Act (FCRA).
FCRA giver dig ret til at bestride unøjagtigheder eller udeladelser, og det kræver kredit-bureauer at undersøge din klage (generelt inden for 30 dage), sender dig en hurtig reaktion og rette eventuelle fejl. Loven kræver også kilden til unøjagtige oplysninger (f.eks. en bank) til at korrigere posten på kredit-bureauer som det oprindeligt fastsat den fejlagtige oplysninger.
Forbrugerne virker på deres kreditrapporter siger mange gange er deres breve ignoreret af kredit-bureauer. Forbrugerens sige selv med bevis for en kredit record er ikke deres; dens fjernelse fra deres kredit rapport kan tage tre eller fire bogstaver, udfordring, fordi kredit-bureauer kan har kun bekræftet det i deres computere og ikke på kredit rapport.
Send deres tvisten brev af certificeret returnere modtagelsen MAIL. Dette bør ikke gøres med det første forsøg.
Føre en fortegnelse over hvornår du har sendt tvisten breve og hvad dato du skal forvente et svar.
Hvis du har modtaget noget svar på din tvist efter 30-37 dage, sende en certificeret returvaremodtagelse skrivelse med anmodning om en opdateret kredit rapport krævende omstridte kredit record slettes.
Hvis bureauerne ikke svarer inden 30 dage, skal det være, at oplysninger, der var enten forkert, eller det kunne ikke bekræftes. I begge tilfælde skal ifølge den Fair Credit Reporting Act, kredit record straks slettes fra kredit rapport.
Nogle forbrugere har fjernet negativ mærker på kreditrapporter simpelthen ved at gå gennem denne proces af stridende kredit poster flere gange. Da nogle kreditorer ikke vil tage sig tid til at reagere, kan du muligvis vinde som standard.
Derudover nogle forbrugere arbejder på deres kredit rapport har set en anden negativ kredit record eller to forsvandt. Normalt gjort nogle fremskridt hver gang du udfordre. Husk, at kredit-bureau ønsker du at afslutte generer dem, fordi hvis du ikke anfægter kredit rapporten, de lovligt kan fortsætte med at sælge det som rentable oplysninger.
For at opnå den fremragende kredit rapport service, korrekte dit kredit, få gratis online kredit rapport, gøre din kredit Score højere eller undgå at blive et offer for identitetstyveri besøg juridiske Helper hjemmeside ().
Din kredit score er vigtig for at opnå kredit. Din kredit score er vigtigt at vide, om du har brug for et nyt kreditkort, en auto-lån, eller et realkreditlån. Långivere bruge din kredit score til at afgøre, om du er en god kreditrisiko. Hvis du har en høj kredit score, er du mere tilbøjelige til at opnå de bedste priser.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.