Home » Generelt » Kreditkort og kreditkort

Kreditkort og kreditkort

Bortset fra renten, den anden faktor til at overveje, er lånets løbetid. Mens du skal bruge flere år på at afbetale et autolån, et kreditkort eller en butikskonto, kan det være sværere at frigøre penge, hvis du skal dyppe i din nødfond eller en anden konto, der er afsat til nødsituationer. Denne generelle tommelfingerregel, som går efter den velkendte finansielle maksime, kan hjælpe dig med at vælge mellem mere umiddelbare finansielle forpligtelser og mindre umiddelbare.

Hvis du er nødt til at skrive en check for mere, end det vil dække, skal du ikke gøre det. Det synes altid lettere at betale lidt mere, konstateringen af, at du stadig har penge tilbage ned ad vejen. At gøre det for flere penge eller en bedre pris kan også tilskynde til køb af et produkt eller en tjeneste. Men hvis du skal betale et par hundrede dollars eller mere på en måned for merchandise eller regelmæssige daglige udgifter, har du bestemt brug for et betalingskort. Disse dage, med online shopping så profrossing, er det lettere end nogensinde at forpligte sig til en dag med shopping. Mens du typisk skulle betale den mindste månedlige betaling hver gang, skal du også sikre dig, at udbetalinger er overkommelige og håndterbare. Du er nødt til at måle din normale forbrugsmønstre og forsøge at finde ud af, hvilke udgifter du kan skære ned på. Derefter ender alle disse ekstra køb med potentielt at bidrage til den finansielle stress snarere end en finansiel løsning. Selvfølgelig siger det sig selv, at det betaler sig at være realistisk med hensyn til både størrelsen og hyppigheden af køb. Gode køb er værd at bruge tid og penge samt rester, der er tilovers fra den almindelige shopping opkrævet på dit kreditkort. Men ved, at tingene kommer op, mens regninger og udgifter er gået ned, er der ofte en stigning i prisen på visse forbrugsvarer. Så hvis du kan, så prøv at reducere dine store-billet køb til en gang om året, eller kun hver tredje måned. Selv at spare et lille beløb vil ende med at spare dig for et betydeligt beløb i det lange løb.

Du behøver ikke at gå uden, når de forsøger at fastsætte din personlige økonomi, og der er nogle ærlige indsats, der er involveret i at opretholde en god kreditvurdering så godt. Der er en 15-dages afdragsfri periode, som du har, hvis du har modtaget et køb fra at lån penge (ikke inklusive skatter), så drage fordel af denne besparelse. Undersøg detaljerne i forskellige udlånsinstitutioner, når de overvejer forskellige former for kredit. Find ud af, om renten på et kort eller lån vil være den samme som den rente, du betaler på et realkreditlån eller billån. Hvis det er tilfældet i mange tilfælde, forhandle en lavere sats og de andre fordele forbundet med en lav fast rente kan omfatte gode incitamentsprogrammer og potentialet for gratis Air miles eller andre frynsegoder. Hold øje med rentestigninger og vær opmærksom på, at der ofte er sanktioner i din kontrakt – som at blive opkrævet et gebyr for at have en balance – når der træffes beslutning om den bedste fremgangsmåde med et lån.

Vær ekstra forsigtig, når du forsøger at få dækket alle penge, som du allerede bruger, som elregninger eller dagligvarer. Hvis priserne stiger, selv med en lille smule i begge retninger, kan det blive kontraproduktivt at have kreditkort ‘just in case’, og selvfølgelig ofte den eneste metode til rådighed for at komme igennem en uventet økonomisk hård plet. I nogle tilfælde, som i kreditkort, der har nogle kredit til rådighed kan være en smartere flytte, uanset satsen. Før du beslutter dig for et kort, skal du sørge for, at du er opmærksom på eventuelle omkostninger forbundet med dette kort. Hvis du vil have et kort med en lavere sats, tage et kig på alle de andre kreditkort derude. Sammenlign renter, gebyrer, respitperioder og andre detaljer, før du forpligter dig til et kort.

På denne måde behøver du ikke at få et kreditkort, bare fordi du er glad for, at din kredit kan håndtere det. Du bør træffe den rigtige beslutning om det kort, der passer til dig!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.