Home » Generelt » Selvstændig realkreditlån-få et realkreditlån, når du er selvstændig

Selvstændig realkreditlån-få et realkreditlån, når du er selvstændig

At blive selvstændig har mange fordele. Når du er selvstændig erhvervsdrivende, kan du skrive off alle dine fradrag på din skat. Du har potentialet til at gøre flere indtægter end en person, der er ansat ved en anden. Du har frihed til at være din egen chef. En af de få gange, når at blive selvstændig har nogle ulemper er når du går at få finansiering til et hjem eller en større køb. Men, her er nogle ting at vide, der kan hjælpe dig gøre realkredit lånet processen kører glat, når du er selvstændig.
Når kontrol af indkomst – generelt vil långivere se mindst 2 år af selvstændig beskæftigelse historie, nogle gange de vil se 3 år. De vil gerne se denne historie verificeret i selvangivelser, normalt. Undertiden vil långivere finde din indkomst som værende den gennemsnitlige indkomst du hævdede på din indkomstskatter som fortjeneste, ikke dit brutto business indkomst. Undertiden långiver vil finde din indkomst som den laveste af to år og undertiden som den højeste af to år. Tal med din pant mægler eller långiver og finde ud af, hvilken vej de kontroller. Undertiden långivere vil finde en del af din afskrivninger eller fradrag tilbage til din indkomst. Der er andre måder at en långiver kan være i stand til at kontrollere din indkomst og hvis du er selv ansat det vil hjælpe dig med at være i stand til at vise mere af din indkomst.
A. Brug kontoudtog som bevis for indkomst-finde en långiver, der vil acceptere 1-2 år af kontoudtog som bevis for indkomst. Det bliver mere almindeligt i dag for långivere til at kontrollere din indkomst på denne måde. På denne måde virker normalt bedre at bevise indkomst end at gå ud af din selvangivelse, fordi du kan som regel vise sig en masse mere cash flow end selvangivelser vil vise. På din selvangivelser trækker du normalt hver virksomhedsudgift før du hævder nogen fortjeneste. Når du bruger kontoudtog, du er stadig at bevise indkomst, dette lægge ikke så meget vægt på din kredit score eller udbetaling som den erklærede indkomst eller ingen doc lån vil.
B. gør en erklærede indkomst eller ingen doc lån – disse typer af lån er gjort hele tiden, hvor du har brug for noget bevis for indkomst, du kun angive på en form din indkomst er, og du behøver ikke at kontrollere det. Dette kan hjælpe hvis du er selvstændig og ønsker at sige din indkomst, som det er og ikke bekymre sig om at have långiver gennemsnitlige ud din indkomst fra de sidste to år i stedet. Kontroller, at du er korrekte i med angivelse af din indkomst, fordi långiveren kan muligvis få forbi skatter fra IRS at bekræfte det. Når du gør en erklærede indkomst lån, vil det lægge større vægt på din udbetaling eller kredit score. Så, vil du normalt skal en af disse faktorer er stærk, hvis du ønsker at gå denne rute. De fleste af den tid, når du gør en erklærede indkomst eller ingen doc lån, vil du blive opkrævet en lidt højere rente på grund af den ekstra risiko långivere bærer.
C. sammensætte en profit & tab erklæring med angivelse af præcist med angivelse af din indtjening og udgifter fra de sidste to år. Dette kan være en tidskrævende projekt, men det kan undertiden bruges som indkomst verifikation for en långiver. Det er mere anvendelige, hvis du har haft det underskrevet eller verificeret af din revisor.
Der er mange måder, at långivere kan arbejde med dig, hvis du er selvstændig. Der er mange programmer til rådighed til at hjælpe dig og hvis du har en udbetaling eller anstændig kredit, du er næsten garanteret at få godkendt et sted. Se vores liste over anbefalede långivere, der ville være i stand til at hjælpe dig, besøg her: eller hvis du har problemer med kredit, her:


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.