Home » Generelt » Har du en idé til en Niche?

Har du en idé til en Niche?

Har du nogensinde spekuleret over, hvad det ville være som at afslutte den 9-5 og arbejde fra hjemmet? Prøve, kan det være nemmere end du tror!

Alle har noget, som de er gode til eller ved en masse om, dette kaldes din niche.

“Niche – en holdning, særlig velegnet til den person, der indtager det”.

(Kilde)

Så hvad er din niche?

Måske er du en god organisator. Arbejder forældre er at finde det stadig vanskeligere at tilbringe tid derhjemme; endsige arrangere en fest for deres barn. Blive en børns parti planner. Gøre nogle forskning i dit område, de lokale indendørs legepladser, parker, leisure centre, hvor som helst, som du kan tænke på, der ville holde en fest. Tilbyde dine tjenester, måske forlade flyers på skoler, børnehaver eller endda børnehaver.

Udvikle et nicheprodukt. I 1980, blev Mandy Højberg datter født med en tilstand, der gjorde fodring vanskeligt. Så, hun satte om at designe en feeder for børn med sucking problemer (The Højberg Feeder)™. Hun gik derpå over til at opfinde Anyway Up Cup™ for småbørn. Læs mere om hendes fantastiske rejse på hendes hjemmeside. <>

Dette er et klassisk eksempel på stikning til, hvad du ved. Denne dame havde et problem, som hun forstod fuldt ud. Efter at forske på markedet for et produkt, fandt hun, der ikke var en. Så efter at have til at bruge nogle improvisation til at brødføde sin datter, hun gik videre og opfundet et produkt, selv.

Det samme gælder for Internet markedsføring, finde en niche, og holde sig til det. Udvikle produkter og ideer baseret på din viden. Det giver dit arbejde større troværdighed, fordi du kan skrive med ægte myndighed om emnet.

Er du god til at skrive, læsning eller at give ud råd. Du kan blive en forfatter, redaktør eller endda en konsulent. Nogle mennesker har et mål for antallet af artikler, de ønsker at udsende og måske ikke har tid eller mulighed for at tjekke dem for at skrive fejl, stavefejl eller grammatiske fejl. Dette er hvor du kommer i, kan du skrive, redigere eller give råd om artikler, skriver bøger eller endda weblogs. De kunne endda sende dig deres håndskrevne version, og du kan kopiere type det og sende den færdige version tilbage til dem. Tjek www.elance.com <>at se, hvad tjenester folk forlanger at se hvis du kan matche dem.

Bliv forhandler. Køber i bulk og sælge på auktion sites som ebay, qxl, Amazon. En søgning på Google.com vil finde en hel liste af dem. Bare sørg for at du har opbevaringsplads, hvis du shipping fysiske produkter.

Når du har besluttet dig for din niche du bliver nødt til at gøre nogle:-

Forskning. Gøre en søgning på Google.com at se “hvad konkurrencen er”.

Planlægge din tid effektivt. Ikke brug for lang tid beslutte hvad du vil gøre, fordi en anden person vil pip du til stillingen.

Vælge et Budget og holde sig til det. Beslutte om, hvordan meget vil du gerne tilbringe i reklame eller udvikling af produktet. Du ønsker ikke at være ud af lommen før din virksomhed får fra jorden!

Til din succes

Dawn Robertshaw

Kilder:-


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.