Home » Generelt » Når dårlig Interviews tilfældigvis gode kandidater

Når dårlig Interviews tilfældigvis gode kandidater

Gå gennem beslutningsforslag af en dårlig interview er ligesom peeling tilbage lagene af et løg. Sally lært denne lektie den hårde måde, hands-on under et interview, der skulle have været et stykke kage. Sally ansøgt om en stilling, der passer perfekt, hendes kvalifikationer. Når hun modtog en invitation til samtale, troede Sally hun var en Vęk-in for jobbet. Følelse sikker, hun nærmede sig interviewet i en lemfældig måde. Hun gjorde ikke forberede og fejret tidligt et tilbud, hun var overbevist om, vil blive udvidet.
Dag i interviewet, blev Sally overrasket af niveauet af angst, hun følte. Hendes frygt begyndte at bygge og hun begyndte at forberede interview i sidste øjeblik. Da hun ankom til interviewet, var hun synligt rystet.
Vi har lært: tid til at indsamle dine tanker er forud for et interview, ikke på vej til en. Hvis du ankommer til et interview desorienterede, ansætteren vil tage varsel og du kører en høj risiko for, at man ikke får tilbuddet.
Intervieweren indtastet venteområdet og introduceret sig selv. For at lette spændingen, spurgte han et almindeligt icebreaker spørgsmål, “Har du problemer med at finde os?” Sally har aldrig været en glat små snakkede og hun besvarede spørgsmålet åbenhjertigt. Hun betroede at hun ikke har en god stedsans og kombineret med det faktum, at hun var bekymrede, hun gik bygningen indgangen helt et par gange. Intervieweren smilede høfligt og fortsatte med at gå mod interview værelse. At realisere hun goofed, fulgte Sally tøvende intervieweren.
Vi har lært: alt hvad du siger og gør under et interview er granskes; fra øjeblik går du i, til det øjeblik, du går ud. En uskyldige spørgsmål findes ikke under et interview og en skødesløs fejltrin er sjældent glemt. Omhyggelig med at vælge dit svar.
Når Sally blev eskorteret til interview værelse, var hun overrasket over at se et panel af interviewere. Hun var kun bekendt med interview – de one-on-one “det er bare dig og mig, kid” type. I starten af interviewet indså hun hurtigt, at det skulle være en udfordring at håndtere denne samtale.
Vi har lært: Interviews er uforudsigelige. Man ved aldrig, den brede vifte af emner, der vil blive dækket og type af formater, der kan blive fremlagt. Gør dig bekendt med alle interview indstillinger.
Fordi hun ikke var klar til rækken af spørgsmål, snublede Sally over sit svar. Hun fokuserede på spørgsmål, der ikke var relevante og givet lidt information om hvad der var relevante. Hun begyndte at vandre og optrådte under kvalificerede til stillingen.
Sensing, at hun interviewe dårligt, begyndte Sally at tabe tålmodigheden med processen. Hun har kunnet fastholde øjenkontakt og begyndte at være rastløs. Den entusiasme, hun følte for stillingen og virksomheden langsomt formindsket som hun vidne til de tomme ser på ansigterne af paneldeltagerne. Hun trak mentalt fra interviewet, og som følge heraf viste sig uinteresserede.
Vi har lært: de fleste interviewere forventer kandidater til at være nervøs under et interview, og de sjældent vil tilgive dig hvis du undlader at påvise en oprigtig interesse i at arbejde for dem. Mest ansættende beslutninger er baseret på om intervieweren føler en forbindelse til dig. Undladelse af at etablere en bond straks er normalt ikke kan repareres.
Efter interviewet indså Sally, at hun havde været stillede spørgsmål ikke var vanskeligt. Hun havde været overvældet af nervøsitet og som havde overskygget hendes evne til at kommunikere klart og effektivt.
Vi har lært: selv om du har den “rigtige ting”, intet er garanteret. Ikke blive fanget afskærmning; forberede interviews; gør dit hjemmearbejde.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.