Home » Generelt » FHA lån kvalifikationer

FHA lån kvalifikationer

Hvad er et FHA-lån, og er jeg kvalificeret?

I 1934 etablerede Kongressen den føderale boligstyrelse. Dette agentur byggede fundamentet for mere overkommelige lån, så mange amerikanere til at købe et hjem med lidt penge ned og lave renter. Regeringen forsikrer långivere mod låntager misligholdelse på FHA lån, som reducerer risikoen for långivere og giver dem mulighed for at tilbyde lavere renter. Derudover har FHA sat temmelig liberal tegnings retningslinjer, der gør FHA lån til rådighed for en stor gruppe af mennesker. Denne høje efterspørgsel hjælper også holde renten lav.

Hvis du ønsker at købe et hjem med lidt penge ned, en FHA lån kan jeg lige for dig. For at hjælpe dig med at vide, hvis du kunne kvalificere sig til denne type lån, overveje følgende retningslinjer:

Indkomst kvalifikationer

De sidste to år af komplette indkomstskatteangivelser med tidsplaner og W-2s samt de sidste to måneders løn stubbe bruges til at etablere din indkomst. Din månedlige bruttoindtægt (før skat) bruges til at bestemme det lånebeløb, du kan kvalificere dig til.

Dit boligforhold må ikke overstige 29% af din månedlige bruttoindtægt. Det betyder, at det beløb, du betaler hver måned for at dække hovedstol, renter, skatter og forsikring for dit hjem divideret med din månedlige indkomst bør ikke være større end 0,29.

Din samlede gældskvote bør ikke overstige 41% af din månedlige bruttoindtægt. Det betyder, at din pant betaling, automatisk betaling, lite forbrukslån og enhver anden gæld, der varer mere end 10 måneder divideret med din månedlige indkomst bør ikke være større end 0,41.

Hvis du har indgivet konkursbegæring, skal du være mindst et år i udbetaling, før du kan kvalificere dig til et FHA-lån.

Udbetaling

De fleste FHA lån kræver en udbetaling af 3% af udgifterne til hjemmet. I modsætning til nogle andre typer af lån, behøver dette ikke at komme fra din opsparing eller reserver. Udbetalingen kan komme som en gave fra et familiemedlem eller fra et betalings assistance program. Selv om FHA sæt generelle retningslinjer, individuelle långivere kan have yderligere retningslinjer for det område, hvor du bor. Derudover, långivere, der er godt bekendt med FHA lån kan være i stand til at arbejde omkring nogle af de generelle retningslinjer, så det er vigtigt at shoppe rundt for en god långiver, der er vidende om FHA lån.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.