Home » Generelt » En Stock Market investeringsplan, der aldrig lader dig ned

En Stock Market investeringsplan, der aldrig lader dig ned

Tyre og bjørne af aktiemarkedet er både fristende og skræmmende til investorerne. Spekulanter er fortryllet af aktiemarkedets potentiale til at hjælpe dem med at gøre hurtig penge med en stor M. Mens dem, der træde med omsorg og forsigtighed, ofte genert væk af frygt for at miste. Men aktiemarkedet er ikke alt om spekulative gevinster eller sort tirsdage. Det er et sted, hvor engageret virksomheder søger at hæve penge til at finansiere deres aktiviteter. Alvorlige investorer kan faktisk skabe rigdom, ikke kun for sig selv, men også for virksomhederne og nationen. En klog måde at investere i aktiemarkedet er at give dig selv med oplysninger. Du er nødt til at kende og lære om den virksomhed, du investerer i, fra tidligere poster og fremtidsplaner.
Desuagtet af hvad Wall Street guruer forudsige eller hvad de økonomiske indikatorer som Dow Jones gennemsnit siger, en enkel og idiotsikker måde at vide, at en virksomhed klarer sig godt er at holde styr på hvor meget udbytte betyder det betale til sine aktionærer hvert år. Hvis udbytte priser har støt stigende hvert år, ved du, du har en sikker satsning. For at drage fordel af fremtidsudsigterne for sådanne selskaber, er det en god idé at rollback afkast i selskabet. Hvilket betyder, i stedet for at tilføje udbytte til din opsparing, du kan investere dem i aktier i samme selskab. På den måde kan du sikre, at de udbytte, du modtager, altid højere end hvad du fik sidste, med et større antal aktier at blive tilføjet til din investeringsportefølje hver gang.
Med denne form for en sikker investeringsplan i sted begynde investorer med en gambling streak at tænke ud over at gøre en hurtig gevinst. Mens dem, der var bange for at tage blive risici klogere.
Lad os finde ud af, hvorfor virksomheder, der giver stigende kontant udbytte er et godt valg til investeringer:
Din andel holder går op og det gør dit udbytte.
Din indkomst begynder at eskalere med dit eje mere deler hvert år og udbytte indkomst stiger tilsvarende.
Dit udbytte indkomst stiger selvom aktiekurser ikke.
Du er ikke mere prisgivet af markedet. Uanset hvad dine aktier er værd, holde du tjene ekstra kontant udbytte. I virkeligheden, selvom markedsprisen dips, er du stadig på en fordel, da der tillader dig at geninvestere for at købe flere aktier.
Du er ikke ramt af Inflation.
Med udbytte indkomst stigende hvert år, du udligner virkningerne af en stigende inflation. Dette giver især lindring til mennesker, der er gået på Pension og afhænger af en regelmæssig pengestrømme til at hjælpe dem med at opfylde deres udgifter. På dette tidspunkt, man behøver ikke rollback investeringer i yderligere aktier, i stedet, kontant udbytte kan bruges som en slags regelmæssige pension penge.
Start unge
Opfindsomhed bag denne investeringsstrategi er, at det beskytter dig mod de svingninger, der generelt sker på markedet. En lavere aktiemarkedet Vurder eneste middel du købe mere for at øge dit udbytte mere. Det er tilrådeligt at starte denne strategi tidligt i livet, mens du stadig arbejder, således at din rigdom bygger gradvist og konstant årene. Og du er sikret en fast indkomst, som du bliver ældre.
Husk, denne gennemprøvede investeringsplan succes afhænger væsentligt den track record af virksomheden du investere i. Det bør være en, der erklærer en højere dividende i slutningen af hver finansieringsperiode. En enkel måde at finde ud af at ville være til at beregne udbytteprocent. Du kan gøre ved at dividere de årlige udbytte pr. aktie med en pris pr. andel. Selvfølgelig, er ingen investeringer kan være helt fri for risici, heller ikke denne ene. Holde øje med udbytteprocent, og hvis der dips, det er et signal til at fravælge investeringen.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.