Home » Generelt » 5 tips til at spare penge på Gas pumpe

5 tips til at spare penge på Gas pumpe

1. Hold øje med din gasforbrug
Jo mere bevidst du er af mængden brændstof, du bruger jo mere du kan gøre for at forsøge at reducere dine gasomkostninger til.
Hvis du bemærker, at din gaseffektivitet falder det kunne være en angivelse faktor at bilen behov servicering.
Ugentlige sammenligne med dit brændstof log, som du holder i din bil at se, hvor meget din gasforbrug går op og din kilometertal per gallon er på vej ned.
Hvis du konstateringen af, at du er konstant vil at se mindre ydelse fra din bil og tilbringe mere for gas på brændstofpumpen så du vide, at du skal tage handling, så du kan begynde at se en besparelse i din gas økonomi snarere end en konstant underskud.
2. købe gas fra en travl station
Prøv at købe din gas fra en gas-station, der er konsekvent travlt og har derfor sin underjordiske tanke fyldt på en regelmæssig basis.
Gas-stationer, der er langsom vil have gas, der har siddet i underjordiske tanke i længere perioder, hvilket fører til gas forurening.
Denne forurening kan betyde, at den gas, du køber er mindre magtfulde end frisk gas og vil mindske din brændstoføkonomi.
Prøv at tid dine besøg til mere travlt tankstationer på de travle tidspunkter, men sørg for at ikke du er i et kapløb om at komme nogen steder.
Hvis du er sent til en aftale kan du finde dig selv at give op i frustration, hvis du er nødt til at vente med at købe din gas og derefter finde dig selv flytte over til en gas-station, der har en højere gas omkostninger for dagen.
3. Drej dysen
Når du er færdig med at fylde op din gastank prøve at slå dysen af slangen en fuld 180 grader.
Dette vil dræne en smule mere gas i din tank; i nogle tilfælde op til en hel halv kop, der ellers ville være en bonus til den næste gas kunde.
Når du kommer ind i vanen med at dreje slange vil du finde dig selv gøre det uden at tænke. Denne ekstra halv kop, du får hver gang, at du udfylder din gastank kan tilføje op til en masse ekstra gas i slutningen af året, som du aldrig har kendt til.
4. høj oktan gas
For de fleste biler er køber højere oktan gas disse dage, spild af dine penge. Regelmæssige blyfri har cirka 87 oktan allerede og er fint til dit køretøj.
Ved at undgå at købe høj oktan gas vil du spare en stor mængde af penge over en periode.
Høj oktan gas er altid mere dyrt på gas pumper så næste gang du føler dig skyldig til fyldning op din SUV med regelmæssige gas kan du være sikker at ingen skade vil komme til dit køretøj.
Oktan er simpelthen en måling af hvor svært det er at antænde gassen i din bil og har intet at gøre med kvaliteten af gassen. Hvis du oplever motor pings, rangler eller slag kan du skifte til høj oktan gas.
Men du bør ikke opleve nogen af disse slag og rangler hvis du holder bilen vedligeholdes og sørge for, at du ikke går glip af dem planlagt vedligeholdelse checkups.
Hvis du kører en ny model bil du absolut høre ikke nogen pings eller rangler og hvis du er du skal tage din bil til en mekaniker.
5. undgå topping off
Prøv at undgå topping ud på gas pumper. Når du køber bare en smule af gas på tankstationen pumpen har ikke nok tid til at virkelig aktivere, resulterer i korte byger af brændstof, kan kort forandring du fra mængden gas, du køber.
Det bedste tidspunkt at genopfylde din gastank er når man har halv en tank eller mindre venstre i dit køretøj, eller når du finder en gaspris, som du bare ikke råd til at gå glip af.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.